BulutTahsilat -FINTECH TANIMI

FINTECH TANIMI

Günümüzde “fintech” adı verilen Finansal Teknoloji şirketleri, yazılım ve modern teknolojiden faydalanarak finansal hizmetler sağlamayı amaçlayan bir işletmeyi tanımlamaktadır.

FINTECH TANIMI

26 Mart 2019

Twitter-icon
FINTECH TANIMI
 
Günümüzde “fintech” adı verilen Finansal Teknoloji şirketleri, yazılım ve modern teknolojiden faydalanarak finansal hizmetler sağlamayı amaçlayan bir işletmeyi tanımlamaktadır.

Bugün, fintech şirketleri müşterilere finansal hizmetler ve çözümler satmak için finans sektörünün çoğu bölgesindeki bankalarla doğrudan rekabet etmektedir. Çoğunlukla düzenleyici sebepler ve iç yapıları nedeniyle, bankalar hala inovasyon hızı konusunda fintech girişimlerine ayak uydurmakta zorlanıyorlar. Fintech' ler para transferleri, borç verme, yatırım, ödemeler gibi ... her türden finansal hizmetin, iş dünyasının konuyla ilgili kalabilmesi için günümüzün teknoloji meraklısı ve sofistike müşterilerinin hayatlarına kusursuz bir şekilde entegre edilmesi gerektiğini fark ettiler.

Özellikle millenials (yaklaşık 80'li yılların başında ve 90'ların sonlarında doğan insanlar) ve takip eden kuşaklar bir şubeye yürüme, banka danışmanları ile randevular, hesap oluşturma veya bir portföy oluşturmaya yönelik uzun süreli işlemlerde hızlı ve kolay bankacılık hizmetlerini tercih ediyor. (mobil ve dijital bankacılık hizmetlerinin daha sürtünmesiz ve stressiz bir sürece izin verdiği yüzlerce örnek verilebilir)
 
BULUTTAHSİLAT’ ın size sağladıkları neler?
 
BulutTahsilat – Online Banka:
BulutTahsilat – Online Banka ile tüm bankalardaki veya aynı banka üzerindeki farklı hesaplarınızı tek bir ekranda birleştirerek size sunuyoruz. Ekran üzerinden anlık gelen/giden işlemlerinizi kontrol edip yönetmenizi sağlıyoruz ve sizi büyük bir sayısal karmaşıklıktan kurtarıyoruz.
 
BulutTahsilat – POS Detay Rapor:
BulutTahsilat – POS Detay Rapor ile fiziksel veya sanal POS’ larınızdan geçen tüm işlemlerinizi tek bir ekran üzerinden görüntülemenizi ve kontrol etmenizi sağlarken detaylı bir raporlama seçeneği sunuyoruz.
 
BulutTahsilat – Bayi Tahsilat Programı:
BulutTahsilat – Bayi Tahsilat Programı ile bayilik ağına sahip işletmeler için hazır tahsilat alyapısı sağlıyoruz. Bayilerinizden veya düzenli satış gerçekleştirmiş olduğunuz carilerinizden kredi kartı ile tahsilat yapmanıza imkan tanıyoruz.
 
BulutTahsilat – Sanal POS Altyapı:
BulutTahsilat – Sanal POS Altyapı ile tüm bankaların Sanal POS hizmetini hazır bir şekilde sizlere sunuyoruz. Müşterilerinizden veya bayilerinizden SMS ile ödeme, QR kod ile ödeme, mail ile ödeme, IVR entegrasyonu ile ödeme yöntemiyle tahsilat yapabilmenizi sağlıyoruz.
 
BulutTahsilat – Nakit Takip Programı:
BulutTahsilat – Nakit Takip Programı ile sahadan ve müşterilerden nakit tahsilat yapan işletmeler için nakit tahsilat altyapısı sağlıyoruz. Tahsilat makbuzunuzu yönetmenizi kolaylaştırıyor, saha çalışanlarınızın almış olduğu nakit ödemelerin anlık takibini yapmanızı sağlıyoruz.
 
Demo talebinde bulunmak için tıklayınız. Detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçiniz.
 


Twitter-icon
Önceki Yazılar
...
BULUTTAHSİLAT - POS DETAY RAPOR

Günümüzde firmalar, Fiziki ve Sanal Poslarından geçirdikleri tahsilat işlemlerini tek tek bankalardan dosya alıp üzerinde ...

...
ZAMAN YÖNETİMİ - 2019 YILINDA GERÇEK ZAMAN GERÇEK OLACAK!

Günümüzde iş ve sorumluluğu ne olursa olsun tüm insanlar zamanlarını etkili ve verimli bir biçimde kullanmak isterler.

...
DÜNDEN BUGÜNE FİNANSAL HİZMETLER

Türkiye’ nin 90’lı yılların mirasını devralarak 2000’ li yılların başında tecrübe ettiği bankacılık krizi kötü bir hatıra olarak hafızalarımızdaki yerini koruyor.

BulutTahsilat - Referanslar